DISSABTE 20 D'ABRIL, CAP DE SETMANA!

Lhasa de Sela
Ahir va ser un dia fort. Al matí vam anar a l'IPES a Tournai, un institut de cicles professionals on ens va semblar veure la doble de la Lhasa de Sela, una noia que estudiava perruqueria. El concert es va fer al gimnàs i per muntar i desmuntar vam passar per les dutxes dels vestidors!
Al migdia vam fer dues audicions per secundària al teatret de l'Institut Saint Henri, a Comines, als límits de la Valònia picarda. Vam haver de lluitar amb un públic "més rústic" segons en Ian, però vam guanyar nosaltres.
Tot seguit vam anar cap al tercer poble del dia, Estaimpuis, al cantó de la frontera francesa. Vam tenir barra lliure de birres, partit de foot-ping-pong, equip de so gros amb segon tècnic (en Didier, un guitarra elèctric; que va resultar ser el propietari del cajón que toca en Kami).

Mentre uns deien "vaig a Amèrica... a veure Xi-cago" un altre va comentar "doncs jo vaig al Canadà... a veure què bec"!

Les millors cerveses del país
Va ser providencial aquesta estona de relax i vam tenir forces per anar sopar l'entrecot a les 7 de la tarda, amb el sol encara batent!
Llavors vam fer un senyor bolo de 90 minuts clavats, amb un públic entregat a fons. Potser hi havia tota la població local, alcalde inclòs, uns trenta en total. En aquest poble hi viu en Gerard Depardieu, no entenem perquè no va venir i ni tant sols avisar! L'entrada era lliure, és estrany!
Els discos es venen a bon ritme, el públic xala moltíssim i naltros també.

Ara mateix anem cap a Brussel·les, a ballar una sardana amb la Cobla Sant Jordi a la Grande Place amb l'estelada, a visitar el museu dels Instruments musicals i acabar el dia al concert de cobla i música electrònica!

Francesc Tomàs